Natuurlijk is het installeren van badkamers of CV installaties bij iedere werkgever gelijk.

De kwaliteit, het maken en nakomen van afspraken staat bij iedereen hoog in het vaandel, toch?

Zoek je echter ook nog een werkgever waar de lach, de dynamiek en de sfeer ook nog goed zijn, en ben jij die allrounder in de installatiebranche, dan maken wij - De Installatiebroers van DNT Installatietechniek- graag kennis met jou!

Wij zoeken voor diverse opdrachten in de regio; 

Hulpmonteur installatietechniek E/W (m/v)

Als hulpmonteur installatiemonteur houd jij je bezig bij het helpen met het aanleggen, onderhouden en repareren van diverse installatiesystemen, zowel bij particulieren als bedrijven. Je bent allround inzetbaar op het gebied van gas, water, elektra, sanitair, riolering, verwarming en ventilatie.  Ben je (nog) niet allround? Geen probleem! Wij willen van jou ook die specialist maken. Je voert deze werkzaamheden zelfstandig of onder begeleiding uit.

Kennis en ervaring

Voor de allround functie ben je in het bezit van minimaal een LBO opleiding Installatietechniek. Je beschikt over enige jaren ervaring en je bent in het bezit van rijbewijs B, bij voorkeur ook E. Een vast dienstverband bij ons behoort tot de mogelijkheden.


Wat vragen wij verder van jou?

  • Je werkt nauwkeurig
  • Je bent collegiaal
  • Je hebt contactuele vaardigheden
  • Je werkt klantgericht
  • Je handelt kostenbewust
  • Je bezit verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je vindt het leuk zelfstandigheid te werken
  • En als laatst, maar zeker niet het minst: bij ons is het verplicht om minstens 1 keer per dag te lachen met elkaar, dus humor mag bij jou zeker niet ontbreken.

Salarisindicatie is op basis van kennis en ervaring.

Het dienstverband is 40 uur per week volgens dagdienst.

Heb jij interesse in een baan bij een bedrijf dat ‘gewoon’ anders is?

Mail je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel gewoon even op 06 22 11 50 40.

Kijk op onze website voor meer informatie: www.dnt-installatie.nl